Αγώνας προς τιμή Νίκου Κουκλέλη 2017
Αγώνας προς τιμή Νίκου Κουκλέλη 2017

Για πρώτη φορά στην Λέσβο διοργανώνεται, από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Μυτιλήνης (ΙΟΜ) σε συνεργασία με τον Δήμο Λέσβου, διασυλλογικός ιστιοπλοϊκός αγώνας για τις κατηγορίες optimist και laser 4.7, εις μνήμην του διεθνούς φήμης Λέσβιου πρωταθλητή ιστιοπλοΐας Νικόλαου Κουκλέλη (1921-1995). Ο Νικόλαος Κουκλέλης, μεταξύ άλλων, ήταν από τους πρωτοπόρους καταμετρητές της κλάσης finn της Παγκόσμιας ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας (ISAF) και διετέλεσε επί σειρά ετών Γραμματέας της Διεθνούς Ένωσης Φινν (International Finn Association).

Ο αγώνας θα διεξαχθεί έξω από το λιμάνι της Μυτιλήνης, το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου 2017, και συγκεκριμένα από 27/10 έως 29/10. Στον αγώνα θα συμμετάσχουν εκτός από τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες του Τμήματος Ιστιοπλοΐας Ολυμπιακών Διαδρομών του ΙΟΜ, και αθλητές και αθλήτριες από ιστιοπλοϊκούς ομίλους Χίου και Αττικής.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι ο ΙΟΜ, μαζί με τον Δήμο Λέσβου ως συνδιοργανωτή και χορηγό, πέτυχε τις προϋποθέσεις για την καθιέρωσή του αγώνα «ΚΟΥΚΛΕΛΗΣ Cup» σε ετήσια βάση. Η διεξαγωγή αυτού του αθλητικού γεγονότος, που αποτελεί ελάχιστη τιμή στον σπουδαίο αθλητή Νικόλαο Κουκλέλη, αναμένεται να αποτελέσει τόσο εφέτος, όσο και κάθε χρόνο, αφορμή προσέλκυσης νέων Λέσβιων αθλητών στο άθλημα της Ιστιοπλοΐας Ολυμπιακών Διαδρομών.

Είναι μεγάλη τιμή για τον ΙΟΜ που στο πρώτο «ΚΟΥΚΛΕΛΗΣ Cup», Πρόεδρος Επιτροπής Αγώνων (Race Οfficer) θα είναι ο κ. Αθανάσιος Παπαντωνίου, μέλος της επιτροπής διοργάνωσης αγώνων της ISAF, ενώ οι κριτές που θα συμμετάσχουν θα είναι από την Ανώτατη Επιτροπή Εφέσεων και Ενστάσεων (ΑΕΑΕ) της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας (ΕΙΟ).

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Μυτιλήνης (ΙΟΜ), ως μοναδικός συνεχιστής του Νικόλαου Κουκλέλη, στο άθλημα της Ιστιοπλοΐας Ολυμπιακών Διαδρομών στη Λέσβο, εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες, τους προπονητές και τους γονείς και καλεί τους μικρούς και μεγάλους φίλους του αθλήματος να παρακολουθήσουν τους αγώνες που θα πραγματοποιηθούν από 27/10 έως 29/10 και ώρες από 13:00 – 15:00 και οι οποίοι θα είναι ορατοί από τον αριστερό κυματοθραύστη (φάρος).

Σας περιμένουμε!

Συννημένο : Download

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΙΟΜ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟY 2017 ΣΤΗΝ ΚΩ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΩΝ

ΟΝΟΜΑ ΧΡΗΣΤΗ

ΚΩΔΙΚΟΣ