ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αγώνας προς τιμή Νίκου Κουκλέλη 2017
Αγώνας προς τιμή Νίκου Κουκλέλη 2017

Για πρώτη φορά στην Λέσβο διοργανώνεται, από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Μυτιλήνης (ΙΟΜ) σε συνεργασία με τον Δήμο Λέσβου, διασυλλογικός ιστιοπλοϊκός αγώνας για τις κατηγορίες optimist και laser 4.7, εις μνήμην του διεθνούς φήμης Λέσβιου πρωταθλητή ιστιοπλοΐας Νικόλαου Κουκλέλη (1921-1995). Ο Νικόλαος Κουκλέλης, μεταξύ άλλων, ήταν από τους πρωτοπόρους καταμετρητές της κλάσης finn της Παγκόσμιας ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας (ISAF) και διετέλεσε επί σειρά ετών Γραμματέας της Διεθνούς Ένωσης Φινν (International Finn Association).

Περισσότερα

Συννημένο : Download

Πανελλήνιο  Πρωτάθλημα Optimist 11χρονων
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Optimist 11χρονων

     Για πρώτη φορά ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Μυτιλήνης συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Optimist 11χρονων που διεξήχθη στον Μαραθώνα Αττικής από 18 – 21 Ιουνίου 2017 υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας και με διοργανωτή όμιλο τον Αθλητικό Ναυτικό Όμιλο Μαραθώνα. Οι μικροί αθλητές του Τμήματος Ολυμπιακών Διαδρομών του ΙΟΜ που εκπροσώπησαν την Λέσβο ήταν οι Ιωάννης Γιομηλάς, Παναγιώτης Παναγόπουλος και Φίλιπ Τσοϊλίν, με προπονητή τον Νίκο Παρίντα, τους οποίους και συγχαίρουμε για την προσπάθεια και το αγωνιστικό πνεύμα που επέδειξαν σε ένα τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Την αποστολή συνόδεψε ο κ. Ευστράτιος Γιομηλάς τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά.

Περισσότερα

Τo νέο Σύστημα Ηλεκτρονικής Εκδοσης και Ανανέωσης Αθλητικών Ταυτοτήτων
Στην 2η Τακτική Γεν. Συνέλευση της ΕΙΟ παρουσιάστηκε το νέο σύστημα έκδοσης αθλητικών ταυτοτήτων (ΑΤ).
Με το σύστημα αυτό οι Όμιλοι δύνανται:

Να εκτυπώνουν πλήρη κατάλογο των αθλητών /τριών τους με όλα τα στοιχεία τους.Περισσότερα

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ
ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Μυτιλήνης (ΙΟΜ), ύστερα από την επιτυχημένη και ολοένα αυξανόμενη παρουσία του σε αθλητικές και περιβαλλοντικές δράσεις, καλεί μικρούς και μεγάλους να γνωρίσουν το τμήμα αγωνιστικής ιστιοπλοΐας το Σάββατο 8 Απριλίου 2017 από τις 12:00 έως τις 15:00 μμ στις εγκαταστάσεις του ΙΟΜ στην Μαρίνα Μυτιλήνης. Γονείς και παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα σκάφη και τους αθλητές του ομίλου μας, να συνομιλήσουν μαζί τους καθώς και να ενημερωθούν περεταίρω τόσο από τον προπονητή, όσο και από τα μέλη του ΙΟΜ για το πρόγραμμα της Σχολής και τα οφέλη της ιστιοπλοΐας. Σας περιμένουμε όλους.

Περισσότερα

ΣΧΟΛΗ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ (ΑΝΟΙΞΗ 2017)
ΣΧΟΛΗ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ (ΑΝΟΙΞΗ 2017)

Η Σχολή Ανοιχτής Θαλάσσης του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Μυτιλήνης για το 2017 αρχίζει.
Η πρώτη ενημερωτική συνάντηση θα γίνει στα γραφεία του ΙΟΜ στη μαρίνα Μυτιλήνης την Τετάρτη 5 Απριλίου και ώρα 19:00

ΑΝΟΙΞΤΕ ΠΑΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΟΜ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΙΟΜ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΙΟΜ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ

Σήμερα το πρωί ολοκληρώθηκε η αναχώριση της αποστολής της ομάδας των αθλητών/τριών του ομίλου μας που θα συμμετάσχουν στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Νήσων Αιγαίου και Κρήτης που διοργανώνει για φέτος ο Ναυτικός Όμιλος Κω, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.
Ευχόμαστε ολόψυχα στον προπονητή και στους αθλητές/τριες μας καλή επιτυχία!

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΙΟΜ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟY 2017 ΣΤΗΝ ΚΩ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΩΝ

ΟΝΟΜΑ ΧΡΗΣΤΗ

ΚΩΔΙΚΟΣ