ΟΜΙΛΟΣ > ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Νίκος Παρίντας
Νίκος Παρίντας

Ξεκίνησε την ιστιοπλοΐα το 1990 ως αθλητής του ΝΑΟΚΘ, σε Optimist και στη συνέχεια σε 420, 470 & Laser, με διακρίσεις σε διασυλλογικά και πανελλήνια. Με την ανοιχτή θάλασσα ασχολείται ενεργά τον τελευταίο χρόνο, ενώ με το windsurfing από την εφηβεία του. Είναι προπονητής από το 2003.

Περισσότερα

Γιώργος Μαλακός
Γιώργος Μαλακός

Αρχιτέκτονας στο επάγγελμα αλλά με πολλά χρόνια εμπειρίας στη θάλασσα και σε διαφορετικά είδη σκαφών, έχει δουλέψει ως skipper σε εταιρείες ναύλωσης σκαφών για τουλάχιστον 15 χρόνια και ως προπονητής ιστιοπλοΐας από το 1992. Επίσης έχει εργαστεί στην κατασκευή σκαφών σε ελληνικά ναυπηγεία,  αλλά και ως αυτοαπασχολούμενος, σχεδιάζοντας και καταστευάζοντας το δικό του σκάφος μήκους 4,75m.

Περισσότερα

Κώστας Αθηνιώτης
Κώστας Αθηνιώτης

Η γνωριμία του με τη θάλασσα άρχισε μέσα στο οικογενειακό καΐκι, έπειτα μπήκε στα προσκοπικά λατίνια και στη συνέχεια, μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσής του, άρχισε και η συμμετοχή του σε πολυάριθμους ιστιοπλοϊκούς αγώνες του Σαρωνικού, Αιγαίου και Ιονίου. Εκεί έμαθε να δουλεύει πειθαρχημένα και κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, αγωνιστής σε όλα τα επίπεδα, μπορεί να σας μάθει ιστιοπλοΐα, να σας κάνει καλούς ναύτες ή και πρωταθλητές. Η ομάδα του πάντα δουλεύει ως καλοκουρδισμένη ορχήστρα. Έχει πολλά χρόνια εμπειρίας στη διδασκαλία και δίπλωμα προπονητή αναγνωρισμένο από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Περισσότερα

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΙΟΜ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟY 2017 ΣΤΗΝ ΚΩ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΩΝ

ΟΝΟΜΑ ΧΡΗΣΤΗ

ΚΩΔΙΚΟΣ