ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΙΟΜ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟY 2017 ΣΤΗΝ ΚΩ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΙΟΜ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟY 2017 ΣΤΗΝ ΚΩ

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Μυτιλήνης συμμετείχε στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Νήσων Αιγαίου και Κρήτης που διοργάνωσε φέτος ο Ναυτικός Όμιλος Κω, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.
Οι αγώνες έγιναν στην θαλάσσια περιοχή του κόλπου της Κω από τις 24 έως τις 26 Μαρτίου 2017. Πρόκειται για ένα σημαντικό αγώνα, καθώς από αυτόν προκρίνονται οι αθλητές/τριες που θα συμμετέχουν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα αλλά και την Προεθνική ομάδα.
Τη Λέσβο εκπροσώπησαν συνολικά 7 αθλητές και αθλήτριες από το Τμήμα Ολυμπιακών Διαδρομών του ΙΟΜ, ηλικίας από 10 έως 16 ετών. Συγκεκριμένα, στην κατηγορία Laser 4.7 οι αθλητές: Παναγόπουλος Παναγιώτης, Αθηνιώτης Αλέξανδρος, Βαμβουρέλλης Δημοσθένης και στην κατηγορία Optimist οι αθλητές και αθλήτριες: Ατσικπάση Αριάδνη, Ευστρατιάδης Ορέστης, Ράσκος Αναστάσιος και Κούρτης Νικόλαος. Την ομάδα του ΙΟΜ συνόδεψαν ο προπονητής του Τμήματος κ. Νίκος Παρίντας και ο αρχηγός της αποστολής κ. Κωνσταντίνος Μυτακίδης.
Συνολικά στους αγώνες συμμετείχαν αθλητές/ριες από 13 Ναυταθλητικά Σωματεία από όλο το Αιγαίο και την Κρήτη. Εκτός από τον ΙΟ Μυτιλήνης και τον ΝΟ Κω, αποστολές από τους ΝΟ Χίου και Καρδαμύλων, Ρόδου, Σύρου, Άνδρου και Αντίπαρου, ενώ από την Κρήτη οι ΙΟ Χανίων, Ηρακλείου και Αγίου Νικολάου και οι ΝΟ Χανίων και Γαζίου.
Η δυνατότητα συμμετοχής του ΙΟΜ στους αγώνες υποστηρίχθηκε από:
 1) την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και την Περιφερειάρχη κα Χριστιάνα Καλογήρου,
2) την Blue Star Ferries και το τοπικό ταξιδιωτικό πρακτορείο του κ. Αντώνη Πίκουλου «Picolo Travel»,
3) την Hellenic Seaways και το τοπικό ταξιδιωτικό πρακτορείο του κ. Χαρίλαου Δημάκη «Dimakis Tours»,
4) την Aegean Airlines και
5) την τοπική Εταιρία ανακύκλωσης Δημήτριος & Χαρίκλεια Βουνάτσου ΟΕ.
Η Σχολή Ιστιοπλοϊας Τριγώνου του ΙΟΜ υποστηρίζεται καθ’ όλη την διάρκεια του έτους από την Setur Μαρίνα Μυτιλήνης και τον κ. Δημήτρη Βιόλατζη «Marine Center».
Ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλαν στην αποστολή αυτή και ευχόμαστε σε όλη την ομάδα που εκπροσώπησε το νησί μας αλλά και σε όλους τους αθλητές να συνεχίσουν την όμορφη προσπάθειά τους.  (φωτογραφίες)

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΙΟΜ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟY 2017 ΣΤΗΝ ΚΩ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΩΝ

ΟΝΟΜΑ ΧΡΗΣΤΗ

ΚΩΔΙΚΟΣ