ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ του ΙΟΜ το 2017

8 Απριλίου: Ημέρα γνωριμίας με την ιστιοπλοία για τους φίλους του Ι.Ο.Μ.

Σήμερα Σάββατο 8 Απριλίου 2012 τα μέλη του, φίλοι και γονείς των αθλητών, βρέθηκαν όλοι μαζί στις όμορφες εγκαταστάσεις του ΙΟΜ στη μαρίνα Μυτιλήνης. Κουβέντιασαν, αντάλλαξαν απόψεις και ιδέες για την πορεία του Ομίλου, παρακολούθησαν την προπόνηση του προαγωνιστικού τμήματος ολυμπιακών διαδρομών και αντάλλαξαν ευχές εν όψη των ημερών του Πάσχα.
Στη συνέχεια, δόθηκε η ευκαιρία σε όσους από τους γονείς και φίλους επιιθυμούσαν να απολαύσουν μια απογευματινή ιστιοπλοΐα με τα σκάφη της Σχολής Ανοικτής Θάλασσας ενώ τα παιδιά έκαναν την απογευματινή τους προπόνηση. (φωτογραφίες)

2 Απριλίου: ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

Οι μικροί αθλητές της Σχολής Ολυμπιακών Διαδρομών του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Μυτιλήνης (ΙΟΜ) σε συντονισμό με την Πανελλαδική εθελοντική εκστρατεία «Let’s do it Greece» την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 και με τα ιστιοπλοϊκά σκαφάκια τους συμμετείχαν στον καθαρισμό της θάλασσας μέσα στο λιμάνι της Μυτιλήνης με τη συνοδεία του φουσκωτού και του σκάφους της Σχολής Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θαλάσσης του ΙΟΜ IMERTI.
Θεωρώντας την καλλιέργεια της ιστιοπλοΐας αλληλένδετο κομμάτι με την αγάπη για το περιβάλλον, ο ΙΟΜ με όπλα το φρόνημα του εθελοντισμού που τον διακατέχει και την αγάπη του για την Λέσβο έχει εντάξει στο πρόγραμμά του τα τελευταία χρόνια αρκετές παρόμοιες δράσεις στις οποίες η ανταπόκριση των μελών και φίλων του ήταν μεγαλύτερη των προσδοκιών του. (φωτογραφίες)

12 Φεβρουαρίου: Κοπή Βασιλόπιτας 2017 (φωτογραφίες)

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΙΟΜ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟY 2017 ΣΤΗΝ ΚΩ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΩΝ

ΟΝΟΜΑ ΧΡΗΣΤΗ

ΚΩΔΙΚΟΣ