ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αποτελέσματα Autumn Race
Αποτελέσματα Autumn Race

Με την απονομή των επάθλων στο αμφιθέατρο της Μαρίνας Μυτιλήνης ολοκληρώθηκε το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου ο διεθνής ιστιοπλοϊκός αγώνας Autumn Race που διοργάνωσε ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Μυτιλήνης (Ι.Ο.Μ.) σε συνεργασία με τον International Cesme Yacht Club.

Η διοργάνωση στέφθηκε με επιτυχία, καθώς οι συμμετοχές έφτασαν τα 24 σκάφη, εκ των οποίων τα 19 προέρχονταν από τη Τουρκία και τα 3 από τη Χίο. Τα σκάφη από Σμύρνη, Τσεσμέ, Ούρλα και Φώκαια κατέφθασαν την Πέμπτη στη μαρίνα Μυτιλήνης, όπου τους υποδέχθηκαν μέλη του Ι.Ο.Μ. με τοπικά προϊόντα, εκπτωτικές κάρτες τοπικών καταστημάτων και τουριστικούς οδηγούς της Λέσβου. Την Παρασκευή οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν το Μουσείο Ούζου Βαρβαγιάννη, το Μουσείο-Ελαιοτριβείο Βρανά και επίσης να απολαύσουν τοπικούς μεζέδες και ούζο στο Πλωμάρι.

Το Σάββατο πρωί οι ιστιοπλόοι συγκεντρώθηκαν για τις τελικές οδηγίες του αγώνα στην αίθουσα της μαρίνας Μυτιλήνης, η έλλειψη όμως του ανέμου που επικρατούσε από το πρωί καθυστέρησε την εκκίνηση της 1ης ιστιοδρομίας και δεν επέτρεψε να διεξαχθεί η 2η διαδρομή. Μετά από δύο αναβολές που έδωσε η επιτροπή αγώνα η εκκίνηση της πρώτης διαδρομής δόθηκε τελικά στις 13.30. Οι εναλλαγές στη διεύθυνση του ανέμου σε συνδυασμό με τους ασθενείς ανέμους δοκίμασαν τους ιστιοπλόους σε επίπεδο τεχνικής και αντοχής. Τα αποτελέσματα του αγώνα διαμορφώθηκαν ως εξής:

Περισσότερα

Aegean Regatta 2013
Aegean Regatta 2013

Τα σκάφη του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Μυτιλήνης ανοίγουν πανιά για την Aegean Regatta 2013! Το σκάφος Calexico του Μπάμπη Ανιτσάκη με πλήρωμα τους: Κώστα Αθηνιώτη, Άρη Ελευθερίου, Μπεατρίς Ανιτσάκη, Λιάνα Γιαλούση, Σταύρο Σίμου και Γρηγόρη Τσιρκινίδη και το σκάφος Selana του Γιώργου Μαλακού με πλήρωμα τους: Λένα Βαγιάνη, Γιάννη Κολυβά, Μάκη Οικονόμου, Μάρθα Βαφείδου, Αγγελική Σαραντινού, Κώστα Τοπουζέλη και Γιώργο Φρυδάκη εκπροσωπούν τον Ι.Ο.Μ. στους αγώνες της Aegean Regatta, που φέτος ξεκινά από το Μόλυβο και με ενδιάμεσους σταθμούς το Μούδρο Λήμνου και Λιναριά Σκύρου καταλήγει στη Σκόπελο. Τους ευχόμαστε καλές πλεύσεις και καλή επιτυχία!

Περισσότερα

Αποτελέσματα αγώνα
Αποτελέσματα αγώνα

Ο ιστιοπλοϊκός αγώνας «Άνεμος Φιλίας», που διοργάνωσε ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Μυτιλήνης (Ι.Ο.Μ.) ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Σάββατο 15 Ιουνίου 2013 με τη συμμετοχή 9 σκαφών, εκ των οποίων τα 6 προέρχονταν από το Αϊβαλί και τα 3 από τον Ι.Ο.Μ.

Περισσότερα

Cesme Spring Trophy 2013
Cesme Spring Trophy 2013

Η αγωνιστική περίοδος για τα σκάφη ανοιχτής θαλάσσης του Ι.Ο.Μ. μόλις ξεκίνησε και η πρώτη διάκριση ήρθε! Το σκάφος Selana με κυβερνήτη τον Γιώργο Μαλακό και πλήρωμα τους: Κώστα Αθηνιώτη, Λένα Βαγιάνη, Μάρθα Βαφείδου, Νίκο Γιακουμή, Λιάνα Γιαλούση, Γιάννη Κολυβά, Γιάννη Πατρικόπουλο και Αγγελική Σαραντινού, πήρε μέρος στους αγώνες της β’ και γ’ φάσης του κυπέλλου Cesme Spring Trophy και  κατέκτησε την 3η θέση στην τελική κατάταξη της κατηγορίας του. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ι.Ο.Μ. και καλή συνέχεια!

Περισσότερα

Συνδιοργάνωση αγώνα με Cesme Marina
Συνδιοργάνωση αγώνα με Cesme Marina

Στο πλαίσιο των επαφών με ομίλους της περιοχής μας με στόχο τη συνεργασία για την ανάπτυξη της ιστιοπλοΐας σε όλα τα επίπεδα (αθλητισμός, κρουαζιέρα, τουρισμός) ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Μυτιλήνης (Ι.Ο.Μ.) υποδέχτηκε πρόσφατα στη Μυτιλήνη τον διευθυντή της μαρίνας του Τσεσμέ, κ. Kemal Saatcioglu.

Περισσότερα

Ξεκίνησαν οι προπονήσεις
Ξεκίνησαν οι προπονήσεις

Ξεκίνησαν οι προπονήσεις των μικρών αθλητών του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Μυτιλήνης. Στην ιστιοπλοΐα τριγώνου οι προχωρημένοι αθλητές βγήκαν με τα εκπαιδευτικά σκάφη Laser radial, Laser pico και Optimist υπό την εποπτεία των προπονητών του ομίλου. Οι μικροί ιστιοπλόοι, αφού αρμάτωσαν τα σκάφη στις εγκαταστάσεις της Μαρίνας, τα έριξαν στο νερό και απόλαυσαν τις ευνοϊκές καιρικές συνθήκες για το αγαπημένο τους άθλημα.

Περισσότερα

Τσικνοπέμπτη 7 Μαρτίου 2013
Τσικνοπέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Η ημέρα απαιτούσε τσίκνισμα.. Μέρα ή βράδυ, ήλιος ή βροχή δεν είχε σημασία.. Η παράδοση τηρήθηκε και τα μέλη του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Μυτιλήνης μαζί με καλούς φίλους συγκεντρώθηκαν το απόγευμα στη Μαρίνα Μυτιλήνης, για να τσικνίσουν! Τα κάρβουνα αναμμένα, ο ψήστης στη θέση του και τα πρώτα σουβλάκια έτοιμα..

Περισσότερα

Κοπή Βασιλόπιτας
Κοπή Βασιλόπιτας

Την Κυριακή, 20-1-2013, πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Μυτιλήνης στα γραφεία του στη Μαρίνα Μυτιλήνης, παρουσία αθλητών αθλητριών και φίλων του Συλλόγου.

Η πρόεδρος του Ομίλου ευχαρίστησε όλους όσους προσέφεραν τις υπηρεσίες τους στον Όμιλο, έκοψε την βασιλόπιτα και ευχήθηκε καλή χρονιά και καλά ταξίδια.

Περισσότερα

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΙΟΜ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟY 2017 ΣΤΗΝ ΚΩ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΩΝ

ΟΝΟΜΑ ΧΡΗΣΤΗ

ΚΩΔΙΚΟΣ