Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Μυτιλήνης προσκαλεί τα μέλη του , σύμφωνα με τα άρθρα 30 και 31 του καταστατικού του, στην Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί  στις 24 Ιανουαρίου 2015 ημέρα Σάββατο και ώρα 12π.μ., στα γραφεία του Ι.Ο.Μ. στη μαρίνα Μυτιλήνης. Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, η Γ.Σ. επαναλαμβάνεται στις 31 Ιανουαρίου 2015, Σάββατο στον ίδιο τόπο και ώρα 6.μμ ,με τα ακόλουθα θέματα:
1. Εκλογή Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης.
2. Απολογισμός οικονομικής διαχείρισης έτους 2014
3. Απολογισμός δράσης έτους 2014
4. Έγκριση οικονομικού προϋπολογισμού έτους 2015
5. Έγκριση προγράμματος δράσης έτους 2015
6. Έγκριση Διαχείρισης και Οικονομικού Απολογισμού και απαλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου και της Ελεγκτικής Επιτροπής από κάθε ευθύνη.
7. Εκλογή μελών Εφορευτικής Επιτροπής.
8. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής και Πειθαρχικού Συμβουλίου.
Οι αρχαιρεσίες θα διεξαχθούν το Σάββατο,31 Ιανουαρίου 2015 από της 6μ.μ. μέχρι της 9μ.μ. στα γραφεία του  Ι.Ο.Μ. στη μαρίνα Μυτιλήνης σύμφωνα με το Καταστατικό.
Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με την παρ. 7 του άρθρου 31 του Καταστατικού μας όσοι επιθυμούν να εκλεγούν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, της Ελεγκτικής ή της Εφορευτικής Επιτροπής, καθώς και του Πειθαρχικού Συμβουλίου  πρέπει να υποβάλλουν αίτηση υποψηφιότητας προς το Δ.Σ μια εβδομάδα ημέρα πριν την ημερομηνία των εκλογών, ήτοι μέχρι την 24 Ιανουαρίου 2015 (Τηλ. Επικ. 6947778646  Κατερίνα Χατζηδημητρίου).
Σημειώνεται ότι:
Εκλογείς και υποψήφιοι μπορούν να είναι τα μέλη, τα οποία έχουν εκπληρώσει όλες τις προς το Σύλλογο ταμειακές υποχρεώσεις τους μέχρι την ημέρα των εκλογών.
Κάθε υποψήφιος μπορεί ταυτόχρονα να διεκδικήσει την εκλογή του ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και του Πειθαρχικού Συμβουλίου, όχι όμως και ως μέλος της Εφορευτικής ή Ελεγκτικής Επιτροπής.


Για το απερχόμενο Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος            Η Γεν. Γραμματέας

Χ.Ανιτσάκης             Κ.Χατζηδημητρίου



ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΙΟΜ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟY 2017 ΣΤΗΝ ΚΩ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΩΝ

ΟΝΟΜΑ ΧΡΗΣΤΗ

ΚΩΔΙΚΟΣ